Morten Stig til Landin: Jeg er ikke en pamper

Generalsekretæren i Dansk Håndbold Forbund (DHF), Morten Stig Christensen, afviser, at der skulle være tendens til pamperi i håndboldtoppen, som landsholdsmålmand Niklas Landin har antydet.

Landin udsendte tidligere tirsdag en besked på Twitter, hvor han brokkede sig over, at spillerne skulle mellemlande på vej hjem fra VM i Spanien, mens DHF-ledelsen fløj den direkte vej til København med et andet fly.

- Det er ikke rigtigt, hvad han skriver, siger Morten Stig Christensen til ekstrabladet.dk og forklarer, at ledelsen gerne ville have rejst med spillerne, men at det ikke kunne lade sig gøre.

I stedet valgte man en flyafgang, der betød, at man kunne være med til at tage imod spillerne i Københavns Lufthavn.

- Før det var afgjort, om Danmark skulle spille om guld eller bronze, besluttede vi, at vi ville være hjemme, når spillertruppen ankom til Danmark mandag.

- Det eneste, vi kunne finde, var en afgang med et spansk lavprisselskab. Jeg kan ikke huske, hvad det hed, men der var intet pamperi over det, slår Morten Stig Christensen fast.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip