Motorcyklister så mand voldtage bevidstløs kvinde og tog en hurtig beslutning

19-årige Brock Allen Turner, som indtil for nylig var elev på Standford University og en håbefuld svømmer, er havnet i store problemer, efter han traf en fatal beslutning, som kan sende ham bag tremmer i mange år. Det skriver New York Post.

Den 18. januar om natten i år voldtog 19-årige Brock Allen Turner en kvindelig studerende, der lå bevidstløs på universitets område efter en våd fest. Midt i overfaldet kom to mandlige motorcyklister forbi, og så teenageren oven på den bevidstløse kvinde.

Læs også: Lille by plaget af udendørs sex: Nu skal det stoppes med "sexdræber"

De to motorcyklister styrtede hen til kvinden, hvilket fik Brock til at flygte. Men han blev indhentet af mændene, som holdt på ham, indtil politiet kom. Motorcyklisterne har i retten forklaret, at de ikke tøvede med at gribe ind, fordi de blev så chokerede over, hvad de så-

Brock, som i 2012 svømmede ved de amerikanske olympiske kvalifikationer, er nu sigtet for blandt andet voldtægt af en bevidstløs person og penetration af et fremmed objekt på en bevidstløs person. Og han står til 10 års fængsel, hvis han bliver dømt.

Standford University har valgt at smide Brock ud, og samme skæbne venter ham formentlig også hos det amerikanske svømmeforbund.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip