Motorvejsfrakørsel ved Middelfart spærres i weekenden

Frakørslen til Middelfart bliver spærret fra fredag kl. 22 indtil søndag kl. 24. Frakørsel 58 er den sidste før Lillebæltsbroen, når man kommer østfra. Det er kun frakørselsrampen for de trafikanter, der kører mod vest, som er spærret i weekenden. De tre andre ramper ved frakørsel 58, Middelfart, er åbne.

Vejdirektoratet anbefaler, at trafikanter i vestgående retning, der skal af ved frakørsel 58, Middelfart, fortsætter ad E20 over Den nye Lillebæltsbro. De vender ved frakørsel 59, Fredericia V, og kører tilbage igen til frakørsel 58, Middelfart, hvor de kan komme af motorvejen. Omkørslen er skiltet og er cirka 10 kilometer lang. Den vil forlænge køretiden med omkring 5-10 minutter.

Arbejdet med et nyt tilslutningsanlæg på E20 ved frakørsel 58, Middelfart, er årsagen til, at Vejdirektoratet er nødt til at spærre frakørslen hen over weekenden. Arbejdet sker i forbindelse med udbygningen af motorvejen mellem Nr. Aaby og Middelfart fra 4 til 6 spor. Udbygningen forventes at være færdig i 2015.

 

Dagens Gossip