Mourinho bekræfter bud: Rooney er den eneste vi vil have

Bliver Wayne Rooney eller smutter han? Det spørgsmål stiller de fleste Manchester United-fans sig i disse dage, hvor angriberens fremtid skaber overskrifter overalt i England. Og resten af fodboldverdenen for den sags skyld.

Tidligere på onsdagen bekræftede Chelsea, at de har budt på den engelske landsholdsstjerne, og nu blander selveste José Mourinho sig i sagen.

- Vi er interesserede i spilleren. Vi har budt, og nu er det op til Manchester United, sagde "The Special One" onsdag ifølge Sky Sports på et pressemøde i forbindelse med en træningslejer i Asien.

Her afviste han også kategorisk, at hverken David Luiz eller Juan Mata var en del af det bud, der blev sendt til Manchester United-ledelsen.

Samtidig afslørede portugiseren, at der ikke er andre alternativer i kikkerten, hvis Rooney fortsætter i United. Direkte adspurgt, om Wayne Rooney er Chelseas eneste nuværende transferemne lød det prompte:

- Ja.

Desværre for Chelsea og Mourinho er det nuværende åbenlyse bejleri næppe nok til, at Rooney tager turen fra det nordlige England til London.

De engelske mestre har allerede afvist buddet og ifølge José Mourinho vil Chelsea ikke åbne pengekisten yderligere for et nyt og forbedret bud.

Uvisheden svæver fortsat over 27-årige Wayne Rooneys fremtid.

 

Dagens Gossip