Mourinho: Casillas har følt sig for sikker

Fredag blev den spanske landsholdsmålmand Iker Casillas for femte år på stribe kåret som verdens bedste målmand, men søndag kan han finde sig selv på Real Madrids udskiftningsbænk for anden kamp i træk.

Træner José Mourinho vil i hvert fald ikke udelukke, at han atter vrager verdensstjernen i ligakampen mod Real Sociedad, ligesom han gjorde kort før jul, da madrilenerne tabte 2-3 til Real Betis. Ved den lejlighed vogtede Antonio Adan målet.

- De ved ikke selv, hvem der kommer til at stå. Det eneste, jeg kan sige, er, at den, der står mod Real Sociedad, kommer ikke til at spille på onsdag, lyder det ifølge nyhedsbureauet Reuters fra José Mourinho.

Den portugisiske træner forklarer, at alle spillere har brug for konkurrence for at holde sig på toppen.

- Det er ikke godt for spillere at være permanent i en komfortzone. Ligesom tillid er konkurrence vigtig, og vi forsøger at finde den rette balance, siger José Mourinho.

Onsdag møder Real Madrid Michael Krohn-Dehlis Celta Vigo i returkampen i den spanske pokalturnering. Celta vandt overraskende det første opgør med 2-1.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip