Mourinho forlod pressemøde i vrede

Efter et 1-2 nederlag i London til Basel, så var José Mourinhos tålmodighed med de engelske journalister, ved det obligatoriske pressemøde dagen før en kamp i Champions League, kort. Her forlad han presserummet efter bare tre spørgsmål.

De første to spørgsmål var relateret til den forestående kamp, hvorefter portugiseren blev spurgt til, hvorfor Kevin de Bruyne ikke var udtaget til kampen.

- Nu har I spurgt til Juan Mata i tre uger. Nu er han med, så spørger I til Kevin. I er kun interesseret i historier om spillere, der ikke er med, siger José Mourinho med reference til lidt af en saga i engelsk sportspresse. Her har der været spekuleret i, at Chelseas træner ikke kan lide Juan Mata og ikke ønsker at bruge ham, fordi han er spansk.

Nu blev spørgsmålene i stedet for rettet mod fraværet af den belgiske landsholdsspiller.

- Kun 11 mand kan spille, og jeg har ikke været tilfreds med hans træningsindsats samt præstation mod Swindon ( i Liga Cup'en, red.), så derfor er han ikke med. Tak for i dag, afsluttede José Mourinho presseseancen. Herefter rejste han sig, væltede en stol og forlod rummet.

 

 

Dagens Gossip