Mourinho giver dommeren skylden for nederlag

Chelsea skulle have haft et straffespark, som formentlig havde afgjort torsdagens kamp mod Tottenham.

Det mener manager José Mourinho, som nytårsdag så sit Chelsea tabe 3-5 til Christian Eriksen og Tottenham på White Hart Lane.

Mourinho mener, at Tottenhams Jan Vertonghen begik straffespark, da han havde hånd på bolden i straffesparksfeltet på et tidspunkt, hvor Chelsea førte 1-0 efter scoring af Diego Costa.

- En klar handling ved 1-0 kunne have ført til 2-0, og med 2-0 ville resultatet under normale omstændigheder blive helt anderledes, siger José Mourinho ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Mourinho har tidligere på sæsonen luftet teorier om, at der er en stemning imod Chelsea i medier og hos dommere, og han mener fortsat, at dommerne er forkert på den.

- I sidste ende taler vi om to kampe. Vi har fået et point ud af seks mulige, og to væsentlige afgørelser kunne have givet os seks point, siger han med reference til sidste søndags 1-1-kamp mod Southampton, hvor han også mente, at Chelsea blev snydt for et straffespark.

- Alle kampe er uforudsigelige, men der er ting i spillet, som er begyndt at blive forudsigelige, siger han videre.

Chelsea har nu mistet den suveræne førsteplads, holdet har haft i et stykke tid. Chelsea er stadig nummer et i Premier League, men Manchester City har samme antal point, 46, efter sejren på 3-2 over Sunderland torsdag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip