Mourinho: Hvis vi ikke vinder, smutter jeg

Den kontante udmelding kommer fra Mourinho, inden han søndag indleder sin anden omgang på Stamford Bridge. Det sker, når Chelsea åbner deres Premier League-sæson mod oprykkerne fra Hull City.

Mourinho førte Chelsea til flere flotte titler, da han første gang styrede klubben. Nu tøver han ikke med at lægge pres på sig selv før den nye sæson:

- Jeg er ikke den person, der er i en klub i tre eller fire år uden at vinde et trofæ. I en sådan situation, behøver klubben ikke at sige, at de ikke er tilfredse med mig længere. Jeg vil være den første til at sige, jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, men det lykkedes ikke, så lad os prøve noget nyt - farvel. Selvfølgelig handler det om at vinde titler. Min DNA har ikke ændret sig, min person har ikke ændret sig, siger den tidligere Real Madrid-træner til goal.com.

Chelsea har siden Mourinho forlod klubben til fordel for Real Madrid haft mange managere ansat i klubben. Klubejer Roman Abramovich er berygtet for at have en meget kort snor, når det kommer til managere. Mourinho mener, det skal ændre sig:

- De har brug for stabilitet. I øjeblikket er klubben klar til det, og det samme er jeg. I min første tid her kan jeg huske presset. Alle snakkede om Abramovichs millioninvesteringer i holdet. Dén spiller kostede så meget, og dén spiller kostede så meget. Forhåbentligt vil medierne nu fokusere på andre ting. Det ser ikke ud til, at finansiel fair play er kommet til England endnu, siger Mourinho om blandt andet Manchester City og Chelseas dyre spillerindkøb over sommeren.

Derudover var der også en lille stikpille til medierne fra den nu 50-årige portugiser - giv mig tid:

- Giv os den beskyttelse I har givet til andre tidligere managere. Skriv, at vi er ungt hold, og at vi har brug for tid til at blive bedre. Skriv, at de har brug for at lave fejl. Forhåbentlig vil I være fair. I skal sige: José, du får ro til at arbejde. Intet pres. Fokuser på fodbolden, og gør jeres bedste, siger Mourinho til goal.com.

 

 

 

 

Dagens Gossip