Mourinho om fiasko: Vi skal være flove over os selv

Chelseas manager, José Mourinho, tog ikke let på, at Chelseas verdensstjerner lørdag tabte 2-4 til Bradford i FA Cuppen.

Bradford er rangeret 51 pladser under Chelsea i det engelske fodboldhierarki, og den omstændighed gjorde ondt på manageren, og han mener også, at den bør gøre ondt på spillerne.

- Frustreret er ikke det rette ord. Pinligt berørt vil være mere passende, er managerens svar, da han efter kampen blev bedt om at beskrive sin sindstilstand.

- Vi skal skamme os. Spillerne og jeg skal være flove, siger Mourinho ifølge nyhedsbureauet AFP.

Chelsea stillede op med danskeren Andreas Christensen som en af i alt ni ændringer i forhold til semifinalen mod Liverpool i Liga Cuppen tidligere på ugen. Men alligevel førte Chelsea 2-0 mod Bradford, inden det gik helt galt.

- Jeg er ikke vred på mig selv, for jeg gjorde mit arbejde godt nok. Jeg mente, at jeg havde forberedt mine spillere.

- I pausen fortalte jeg dem præcis, hvad der kunne ske. Selvfølgelig er jeg ansvarlig, men faktum er, at det tit sker i det her land, fortsætter Mourinho til BBC.

Manageren havde i dagene før kampen sagt, at det ville bringe skam over en stor klub, hvis den tabte til en klub på Bradford. Det stod han ved lørdag.

- Jeg gentager gerne, hvad jeg sagde før kampen...det er vanære for en stor klub at tabe til en lille klub.

I det modsatte omklædningsrum hos Bradford var en af klubbens to formænd i anderledes højt humør.

- Vi har lige slået Barcelona. Vi har i hvert fald besejret et hold, som er lige så godt som FC Barcelona, siger Mark Lawn, der er en af Bradfords to bestyrelsesformænd.

- Da vores manager Phil Parkinson begyndte i klubben, overtog han det værste hold, jeg har set i klubbens historie, og jeg har fulgt holdet siden 1964. Vi har gjort fremskridt lige siden, fortsætter formanden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip