Mourinho om fiasko: Vi skal være flove over os selv

Skrevet af admin

24/01/2015

Dagens topnyheder

Chelseas manager, José Mourinho, tog ikke let på, at Chelseas verdensstjerner lørdag tabte 2-4 til Bradford i FA Cuppen.

Bradford er rangeret 51 pladser under Chelsea i det engelske fodboldhierarki, og den omstændighed gjorde ondt på manageren, og han mener også, at den bør gøre ondt på spillerne.

- Frustreret er ikke det rette ord. Pinligt berørt vil være mere passende, er managerens svar, da han efter kampen blev bedt om at beskrive sin sindstilstand.

- Vi skal skamme os. Spillerne og jeg skal være flove, siger Mourinho ifølge nyhedsbureauet AFP.

Chelsea stillede op med danskeren Andreas Christensen som en af i alt ni ændringer i forhold til semifinalen mod Liverpool i Liga Cuppen tidligere på ugen. Men alligevel førte Chelsea 2-0 mod Bradford, inden det gik helt galt.

- Jeg er ikke vred på mig selv, for jeg gjorde mit arbejde godt nok. Jeg mente, at jeg havde forberedt mine spillere.

- I pausen fortalte jeg dem præcis, hvad der kunne ske. Selvfølgelig er jeg ansvarlig, men faktum er, at det tit sker i det her land, fortsætter Mourinho til BBC.

Manageren havde i dagene før kampen sagt, at det ville bringe skam over en stor klub, hvis den tabte til en klub på Bradford. Det stod han ved lørdag.

- Jeg gentager gerne, hvad jeg sagde før kampen...det er vanære for en stor klub at tabe til en lille klub.

I det modsatte omklædningsrum hos Bradford var en af klubbens to formænd i anderledes højt humør.

- Vi har lige slået Barcelona. Vi har i hvert fald besejret et hold, som er lige så godt som FC Barcelona, siger Mark Lawn, der er en af Bradfords to bestyrelsesformænd.

- Da vores manager Phil Parkinson begyndte i klubben, overtog han det værste hold, jeg har set i klubbens historie, og jeg har fulgt holdet siden 1964. Vi har gjort fremskridt lige siden, fortsætter formanden.

/ritzau/