Mourinho opgiver mesterskabet

Søndagens skuffende 2-2-resultat hjemme mod Espanyol betyder, at Real Madrid allerede efter 16 af 38 spillerunder reelt er uden chance for at forsvare det spanske fodboldmesterskab.

Det vurderer den spanske storklubs træner, José Mourinho.

- Ligaen er nu en umulighed. Det er første gang, jeg har været i en situation, hvor mit hold er langt fra at nå målet, siger portugiseren ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Det er praktisk talt umuligt. Der er for langt op på nuværende tidspunkt. I sidste sæson havde vi et forspring på 10 point i februar, og ligaen var vores, siger José Mourinho.

Topholdet FC Barcelonas 4-1-sejr hjemme over Atlético Madrid i søndagens sene kamp betyder, at Real Madrid med 33 point på tredjepladsen nu er 13 point efter ærkerivalen.

Atlético Madrid kan trods nederlaget trøste sig med en fornem andenplads med 37 point.

José Mourinho mener, at hans spillere mangler noget i øjeblikket.

- Cristiano (Ronaldo) spillede godt, men hans holdkammerater gjorde ikke. Indstillingen har været god, og vi mangler noget held.

- Ud fra spillernes indsats fortjente vi at vinde, men vi misbrugte oplagte chancer, siger José Mourinho om kampen mod bundholdet Espanyol, der udlignede til 2-2 få minutter før tid.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip