Moyes afviste Fergusons råd

David Moyes har fået en svær start som træner for Manchester United. Med lørdagens nederlag er der nu tale om klubbens dårligste sæsonstart i 24 år. Nu kommer det frem, at Moyes afviste Fergusons rådgivning, da han satte sig i trænersædet.

Den tidligere målmandstræner i klubben, Eric Steele, løfter nu sløret for nogle af de beslutninger, der blev taget i forbindelse med trænerskiftet. Steele blev sammen med en række af den øvrige trænerstab skiftet ud, da Moyes overtog chefrollen i klubben. Om beslutningen siger Steele til fanmediet United We Stand:

- Han snakkede med mig, Mick (Phelan) og Rene (Meulensteen). Jeg fortalte ham, at jeg syntes, det var en modig beslutning.

Han forklarer endvidere, at Alex Ferguson inden da havde rådet Moyes til at overtage den organisation, der havde hjulpet ham til succes med holdet. Men Moyes ville det anderledes:

- Han lyttede til managerens (Fergusons, red.) råd, men han ville være sin egen chef.

Den nu forhenværende målmandstræner uddyber, at han respekterer Moyes' beslutning, men er usikker på, om det var den rigtige beslutning:

- Det er Davids måde at gøre tingene på, som jeg forstår. Jeg kender ham professionelt. Jeg kender hans arbejdsetik. Jeg bebrejder ham ikke for, hvad han har gjort.

- Men det er ironisk, er det ikke? Du har netop været en del af et hold, der har haft en god sæson og vundet ligaen. David de Gea (målmand, red.) har haft sin bedste sæson. Giver det så mening, at du ikke får mulighed for at forsætte det gode arbejde? Desværre er det ude af mine hænder.

 

Dagens Gossip