Moyes roser Rooney efter milepæl i United-trøjen

Manchester United åbnede Champions League-gruppespillet med en hjemmesejr på 4-2 over Bayer Leverkusen.

Halvdelen af Uniteds mål blev scoret af Wayne Rooney, som dermed nåede en milepæl i den røde trøje, hvor det nu er blevet til 200 mål for den 27-årige englænder.

Og der var stor tilfredshed at spore fra manager David Moyes.

- Hvis du vil vinde Champions League, har du brug for verdensklasse-spillere, og Wayne tilhører bestemt den kategori, siger Moyes til AFP.

Wayne Rooney bliver den fjerde spiller i Manchester Uniteds historie, som når imponerende 200 mål. Kun overgået af Bobby Charlton med 249 mål, Denis Law med 237 mål og Jack Rowley med 211 mål.

Grundstenen til Rooneys 200 mål blev allerede lagt i angriberens debutkamp for Manchester United tilbage i 2004, hvor han scorede hattrick i Champions League-opgøret mod Fenebahce. En kamp, som United vandt 6-2.

- Det er gået virkelig stærkt, og jeg er enormt tilfreds med at have scoret 200 mål for en klub som Manchester United. Det er en stor ære for mig. Forhåbentlig kommer der flere, sagde Rooney efter kampen til klubbens hjemmeside.

Manchester United fans ser ud til at have lagt sommerens Rooney-rygter bag sig, da de igennem kampen flere gange sang hyldest-sange til angriberen, som også fik stående klapsalver, da han i slutminutterne blev skiftet ud.

 

Dagens Gossip