MSC søsætter nybygget luksusskib i Middelhavet

Rederiet Costa Cruises, hvis skib Costa Concordia 13. januar 2012, forliste ud for den italienske ø, Giglio, tilbyder nu kunderne deres nyeste krydstogtskib.

Middelhavet er for mange en soleklar krydstogtdestination i forårs- og sommerhalvåret, ikke bare på grund af det behagelige klima, men også de fantastiske middelhavsbyer som besøges.

Med den populære rejsepakke Fly & Cruise, hvor krydstogt, fly og transfer er inkluderet, starter rejsen i Barcelona og fortsætter til havnene i Marseille, Genova, Napoli, Messina og Tunis med slutdestination i Barcelona. Der er også mulighed for at gå ombord i Genova eller Napoli.

– Udover en krydstogtoplevelse udover det sædvanlige byder MSC Preziosa på et italiensk koncept. Med italiensk indflydelse i såvel mad og drikkevarer ombord, som i den kultur, naturoplevelser og historie som tilbydes i de travle havnebyer Genova, Napoli og Messina, får man som krydstogtpassager mulighed for at smage på det bedste af Italien, siger Claes Tamm, Chef for MSC Cruises i Skandinavien.

MSC Preziosa har plads til 4345 passagerer og er søsterskib til MSC Divina som søsattes i 2012.
Nyheder på MSC Preziosa

Ombord på MSC Preziosa åbner den populære gourmetkæde Eataly to restauranter. I Restaurant Italia kan gæsterne nyde en traditionel italiensk middag tilberedt med de bedste råvarer og med førsteklasses service. I Restaurant Eataly får gæsterne en dybere forståelse for den traditionelle kogekunst.

MSC Preziosa har også en stor nyhed ombord til børnene. Skibet har nemlig verdens længste vandrutchebane på havet, i vandlegelandet Doremi Castle. Vertigo, som vandrutchebanen hedder, er 13 meter høj, 120 meter lang og går til og med udover rælingen. De som tør prøve en tur skal forberede sig på en hastighed på 6 m/s.

Afslappende aktiviteter – Issauna, eksklusiv to personers spahytte og soldæk for voksne. I MSC Aurea SPA tilbyder MSC Preziosa alt fra skønne og rensende skønhedsbehandliner til tre forskellige typer sauna; almindelig sauna, dampsauna og issauna. Issaunaen passer bedst efter et varmt bad i dampsauna eller et dyp i jacuzzi'en. Det giver gang i blodcirkulationen og efterlader en langvarig følelse af velbehag. I issaunaen findes også en dusch med 35 grader varmt vand og duftaromaprogram.

Et andet nyt koncept på MSC Preziosa er Harmony Suite. Her har man mulighed for en eksklusiv spaoplevelse for to. I et separat afsnit i spaafdelingen er der mulighed for spa- og skønhedsbehandlinger, privat boblebad og opvarmede solsenge med afslappende musik og aromaterapi.

På MSC Preziosa findes ydermere et soldæk for dem over 18 år, et sted for eftertænksomhed og harmoni. Her findes alt hvad du kan ønske dig af en afslappende ferie; bekvemme solsenge, sunde menuer med mad og drikkevarer, her tilbydes også afslappende massage og frisk frugt som serveres hver time.

Priseksempel MSC Preziosa
Vestlige Middelhavet med det nyeste skibet MSC Preziosa. Fra 6 500 kr.

Priseksempel indeholder:
8 dage, Fly & Cruise, Middelhavet
Del i indvendig kahyt voksen (børn sejler for 0,- ved køb af fly)
Helpension med drikkevarepakke
Afgange: 29. marts – 1. november
Lufthavn: Kastrup, København
Havne: Barcelona, Marseille, Genova, Napoli, Messina, Tunis.

 

Dagens Gossip