Murray må trække sig fra sæsonfinalen

09/10/2013 15:11

BNB

Nyheder
Sæsonafslutningen i London får ikke selskab af verdensranglistens nummer tre. Andy Murray ville ellers være en af mange stjernenavne, der deltager i turneringen, som afvikles med to firemandspuljer, hvor bedste mand går videre til finalen, frem for den klassiske knockout-model.- Jeg er meget skuffet over ikke at spille med i år, jeg elsker at spille foran mit hjemmepublikum, det er en fantastisk atmosfære, fortæller briten til sin egen hjemmeside.- Alle spillere ser frem til at dyste i London, og jeg vil gøre mit bedste for at kvalificere mig igen til næste års turnering.Turneringen afvikles indendørs, og den store koncertbygning 02 Arena lægger gulv til.

Mest læste i dag

Sæsonafslutningen i London får ikke selskab af verdensranglistens nummer tre. Andy Murray ville ellers være en af mange stjernenavne, der deltager i turneringen, som afvikles med to firemandspuljer, hvor bedste mand går videre til finalen, frem for den klassiske knockout-model.

- Jeg er meget skuffet over ikke at spille med i år, jeg elsker at spille foran mit hjemmepublikum, det er en fantastisk atmosfære, fortæller briten til sin egen hjemmeside.

- Alle spillere ser frem til at dyste i London, og jeg vil gøre mit bedste for at kvalificere mig igen til næste års turnering.

Turneringen afvikles indendørs, og den store koncertbygning 02 Arena lægger gulv til.