Mystik om død tv-stjerne: Blev hun forgiftet?

En ny vævsprøve fra den afdøde skuespillerinde Brittany Murphy bekræfter, hvad hendes far i forvejen mistænkte, nemlig at den unge filmskuespiller ikke døde af naturlige årsager.

Det skriver det canadiske medie Toronto Sun.

Clueless-skuespilleren gik pludselig bort i 2009 i en alder af kun 32 år.

Dengang sagde politiet, at Brittany Murphy døde af lungebetændelse, blodmangel og et overforbrug af medicin. Den forklaring købte hendes far, Angelo Berlolotti, imidlertid ikke, og i 2012 fik han genåbnet sagen.

Nu har nye laboratorietest af den afdøde berømtheds hår afsløret unormalt høje koncentrationer af aluminium og andre metaller, hvilket kan indikere, at nogen har forgiftet hende, står der i rapporten.

Skuespillerindens dødsfald blev ikke mindre mystisk af, at hendes mand, Simon Monjack, blot fem måneder efter også pludselig døde af lungebetændelse.

Brittany Murphy medvirkede i 1990'erne i en lang række ungdomsserier og lagde også gennem mange år stemme til en af de faste figurer i animationsserien "King Of The Hill".

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip