Mystisk motorcyklist fra dødsulykke melder sig selv

Tirsdag den 8. juli mistede 36-årige Bo Sanggaard fra Grønbjerg livet i et frontalt sammenstød nær Sørvad.

Den 36-årige blev dræbt på stedet, da hans bil blev ramt i et frontalt sammenstød af en stjålet varevogn, der var trukket ud i en overhaling. Det skriver aoh.dk.

Føreren af den modkørende varebil, der forårsagede sammenstødet, var en 30-årig mand, der nu ligger i respirator og stadig er i livsfare.

Læs også: Trafikulykke koster to mænd livet: Politiet efterlyser mystisk motorcyklist

I forbindelse med ulykken efterlyste politiet en mystisk motorcyklist, der var blevet set flygte fra stedet efter ulykken.

Denne motorcyklist har nu henvendt sig til politiet og har afgivet sin forklaring på, hvorfor han stak af fra ulykkestedet.

Der er tale om en 29-årig mand fra Esbjerg, der fulgtes med føreren af den stjålne varebil.

- Vi har fået oplyst, at motorcyklisten og føreren af varebilen kender hinanden, siger politikommissær Henning Præstegaard fra lokalpolitiet i Herning til hjemmesiden.

Læs også: Politiet laver brøler: Erklærer trafikoffer død mens han bliver behandlet på hospitalet

Ifølge politiet kørte motorcyklisten bag den stjålne varevogn, hvorfra han så ulykken ske.

Den 29-årige standsede, men gemte derefter motorcyklen et stykke fra ulykkesstedet, da motorcyklen var stjålet, og fordi han ikke havde kørekort til motorcykel.

Politiet oplyser også til Herning Folkeblad, at den 29-årige mand holdt sin bevidstløse kammerat i hånden, indtil den første ambulanceredder nåede frem til varebilen og begyndte behandlingen af den 30-årige fører, før han kørte væk fra stedet.

 

Dagens Gossip