Når det at være forældre føles som en stor fed langemand lige i ansigtet

Det skete for Lisa Morgues, blogger på Scary Mommy, der i sit seneste blogindlæg fortæller, hvordan hun mistede kontrollen.

Og det er en situation, de fleste forældre nok kan nikke genkendende til.

Det er morgen. Børnene har fået havregrød eller yoghurt. De er i tøjet. Tænderne er børstede. Madpakken smurt. Og så har man lige ti minutter til overs, hvor børnene så kan se lidt tv.

Læs også: De ti aller-værste mødre

Og nu skal vi ikke komme ind på brug af tv i dagligdagen. Indrøm det bare: TV om morgen kan også ske hjemme hos dig.

Hos Lisa Morgues har de en regel: Mor bestemmer, hvilken kanal, der skal ses. Men det er meget sjældent hendes otte-årige datter respekterer den regel. Og denne morgen gik der 30 sekunder, fra mor vendte ryggen til, til der var skiftet kanal. Og det var ifølge hende selv dråben, der fik bægret til at flyde over. Så det endte med, at mor stod og råbte og skreg af sine børn.

Læs også: Mor viser sig ofte nøgen for sin 13-årige søn

- Det at være forældre kan en gang i mellem føles som et stort fedt Fuck You lige i ansigtet. Det er derfor, folk fortæller, at det at være forældre er hårdt arbejde. Fordi det følelsesmæssigt virkelig kan trække tænder ud. Fordi man gør så meget for de børn, uden de viser taknemmelighed, skriver hun i indlægget. Hun behøver ikke anerkendelse eller et tak. Men respekt for reglerne ville være rart. Og det er svært at indrømme den slags. Når alle bare taler om, hvor givende det er at have børn.

- Og det er det også. Men andre gange er det ikke, skriver hun.

I øvrigt opdagede hun, at hendes datter havde glemt sin madpakke. Så selvfølgelig pakkede hun den yngste i bilen igen og kørte tilbage til skolen.

Fordi det er det, forældre gør.

 

Dagens Gossip