Nabohjælp sikrede Esbjerg-familie deres julegaver og sendte tyv i retten

Da en kvinde i et boligkvarter i det centrale Esbjerg i går ved 14-tiden opdagede en mand forlade genbovillaen med favnen fuld at plasticposer, var hun med det samme klar over, at der formentlig havde været indbrud.
Hendes mand sprang derfor på sin cykel og fulgte efter den formodede tyv, mens hans kone ringede til politiet.

Kort efter kunne en patrulje anholde en 34-årige mand med poserne. De viste sig at indeholde en halv snes indpakkede julegaver samt blandt andet to af familiens bærbare PC'er.

Kvinden, der anmeldte indbruddet, har faktisk allerede to gange før kunnet hjælpe politiet på sporet af indbrudstyve i samme gade.

- Det er præcis den form for nabohjælp, som kan opklare og forhindre indbrud. Derfor skal genboparret have al mulig ros for både at holde øje med, hvad der foregår i gaden og også for at følge efter og sikre, at patruljen får fat i manden, siger lederen af lokalpolitiet i Esbjerg, vicepolitiinspektør Lorenz Matzen.

Den anholdte 34-årige er kendt for andre tilfælde af indbrudstyveri og vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip