Nadal klar til hardcourt

I februar gjorde den spanske tennisstjerne Rafael Nadal comeback på tennisbanen efter syv måneders skadepause med et dårligt knæ.

Indtil videre er det gået godt. I de tre grusturneringer, som Nadal har spillet i Sydamerika, er det blevet til tre finaler, hvoraf de to seneste er vundet.

Nu gælder det for første gang en ATP-turnering på hardcourt, hvor knæet bliver mere belastet end på grus.

- I dag ved jeg, at jeg kan spille på grus. Nu gælder det hardcourt. At spille tennis bliver en proces, hvor mit knæ skal vænne sig til konkurrencen igen. Jeg håber, at jeg snart kan spille den kalender, jeg plejede at spille inden min skade.

- Fremtiden kan jeg ikke forudse. Jeg skal se, hvordan knæet har det på hardcourt. Men bare det at spille på hardcourt er fantastisk. For en uge siden vidste jeg ikke, om det var en mulighed for mig, siger Nadal ifølge AFP.

Det er i turneringen i amerikanske Indian Wells med start 7. marts, at Nadal gør comeback på hardcourt. Hele verdenseliten er samlet til turneringen.

Mandag spillede Nadal faktisk opvisningskamp på hardcourt mod argentinske Juan Martin del Potro i New York. Den argentinske stjerne vandt 7-6, 6-4, men var imponeret over Nadal.

- Det er godt for alle, at Rafael er tilbage. Det er fantastisk, hvor godt han allerede spiller. Han kommer snart til at kæmpe om pladsen som nummer et i verden, siger argentineren.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip