Nægter at tale med politiet: Kender du denne mand?

Fyns Politi har brug for hjælp til at identificere en mand, som de har tilbageholdt siden lørdag.

Manden havde gemt sig bag husene ved havekolonien Skytteløkken ved Kragsbjergsvej i Odense, og da politiet modtog en anmeldelse, kørte de ud for at tale med ham.

Men han har ikke just været samarbejdsvillig, da han hverken har sagt eller skrevet et eneste ord, og han bærer ingen personlige papirer på sig, skriver Fyens.dk.

- Han siger intet, og når vi er i nærheden, lader han, som om han sover. Noget kunne dog tyde på, at han forstår lidt dansk, for da vi bad ham om at dreje sig rundt, da vi skulle tage fingeraftryk af ham, gjorde han det, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Kim Munksgaard til Fyens.dk.

Sidder i arresten

Indtil nu har manden siddet i detentionen, men han er nu overflyttet til Odense Arrest. Her kan han dog kun sidde i tre døgn, så hvis politiet ikke har identificeret ham inden tirsdag aften, kommer han for en dommer, der skal tage stilling til, om han fortsat skal være i politiets varetægt.

Politiet ved ikke, om manden har gjort noget kriminelt, og det er svært at få redegjort, da manden er helt tavs.

Manden beskrives som muligvis arabisk af udseende og cirka 30 år gammel. Han er cirka 165 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har kort, sort hår og trimmet fuldskæg.

Oplysninger om manden kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

 

Dagens Gossip