Napoli klar til milliard-investering i nye spillere

Men nu skal indtægten og mere til reinvesteres.

For når nu Cavani er fortid, er Aurelio De Laurentiis klar til at bruge transferindtægten på uruguayaneren på godt 480 mio. kroner til nye spillere, der kan sætte Napoli i stand til at udfordre Juventus i kampen om det italienske mesterskab.

Og det stopper ikke der, for De Laurentiis fortæller nu, at han er parat til at lade klubbens nye manager, Rafael Benitez, bruge i nærheden af en milliard kroner i dette transfervindue. Helt præcis har Napoli-præsidenten taget Cavani-indtægten og lagt den oven i de 60 mio. euro, der allerede var sat af til indkøb og sagt til Benitez: Gå ud og køb ind for 124,5 mio. euro (ca 930 mio. kr.).

Hovedmålet i spillerjagten er allerede udpeget, idet Napoli går efter Real Madrids argentinske angriber Higuain, som også Arsenal er stærkt interesseret i.

Det indrømmer De Laurentiis ifølge Sky Sports, der fortæller, at Napoli-præsidenten ifølge La Repubblica Sport afslørede interessen i en chat med Napoli-fans på sin officielle Twitter-profil.

Her nævnte han også transferbeløbet på 124,5 mio. euro og gjorde det klart, at målet i næste sæson både er at udfordre Juventus og at gøre det godt i Champions League.

- Er vores mål det italienske mesterskab eller en Champions League semi-finale? Vi går altid efter det maksimale, og vi vil være konkurrencedygtige både i Italien og i Europa, slog Napoli-præsidenten fast.

Napoli er i forvejen tæt på en aftale med Real Madrid-spilleren Raul Albiol, der er til lægetjek i klubben, og Napoli har også lavet kontrakter med Reals angriber José Callejon og den belgiske fløj Dries Mertens fra PSV Eindhoven.

 

Dagens Gossip