Napoli mister succestræner

20/05/2013 18:55

BNB

Nyheder

Mest læste i dag

Den italienske Serie A-klub Napoli skal ud og finde en ny træner til det himmelblå succeshold. Den 51-årige Walter Mazzarri ønsker ikke at fortsætte, selvom det i år blev til en fortjent andenplads og kvalifikation til næste sæsons Champions League.

- Det er tid til refleksion. Napoli er et smukt sted. Jeg rejser, fordi man efter fire år trænger til ny motivation. Det samme gælder for spillerne, siger Walter Mazzarri efter søndagens 1-2-nederlag til AS Roma.

Italienske medier forudser, at Mazzarri kan overtage posten som cheftræner hos krise- og skadesplagede Inter.  Her har træner Andrea Stramaccioni haft en ekstremt svær sæson med skader til et hav af profiler. Men flere italienske medier spekulerer kraftigt i en fyring, da resultaterne på det seneste har været yderst skuffende.

Senest blev det til et beskæmmende 2-5-nederlag hjemme mod Udinese i sæsonens sidste kamp.

- Jeg kender min fremtid. Men det er mere på sin plads, at præsidenten, Massimo Moratti, udtaler sig om Inters fremtid, lød det fra Andrea Stramaccioni efter kampen.

Inter ender sæsonen på en skuffende niendeplads, mens bysbørnene fra AC Milan lige akkurat fik presset sig ind på en tredjeplads bag mestrne fra Juventus og Napoli. Dermed er også AC Milan klar til Champions League i næste sæson.

I en dramatisk kamp mod Siena scorede AC Milan to mål i kampens afslutning for at tage tredjepladsen fra Fiorentina, der ude vandt 5-1 over Per Krøldrups nedrykkerhold fra Pescara.