Narkokørsel i stjålet bil: Mand får fængselsdom og 21 klip i kørekortet

13/08/2014 16:35

Anders Reinholdt

Nyheder
En 27-årig mand blev i går kendt skyldig i at have kørt særdeles hensynsløst og for at have voldt fare for flere medtrafikanters liv. Han fik en dom på et års fængsel. Han blev også frakendt førerretten ubetinget i seks år. Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse. Manden stjal i maj måned i år en taxa i Vanløse og kørte igennem Københavns morgentrafik påvirket af amfetamin. Han overhalede blandt andet en bilist på en trafikeret vej, hvilket førte til, at en modkørende bilist måtte undvige ved at køre op på en cykelsti for at undgå en frontal kollision. Han kørte ligeledes over for rødt flere gange, påkørte flere bilister og kørte mod kørselsretningen. - Den 27-årige nåede under sin kørsel at begå forseelser svarende til 21 klip i kørekortet. Der var tale om groft uforsvarlig kørsel, siger anklager Susanne Andersen. Manden er nu varetægtsfængslet indtil dommen skal afsones.

Mest læste i dag

En 27-årig mand blev i går kendt skyldig i at have kørt særdeles hensynsløst og for at have voldt fare for flere medtrafikanters liv. Han fik en dom på et års fængsel. Han blev også frakendt førerretten ubetinget i seks år. Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Manden stjal i maj måned i år en taxa i Vanløse og kørte igennem Københavns morgentrafik påvirket af amfetamin.

Han overhalede blandt andet en bilist på en trafikeret vej, hvilket førte til, at en modkørende bilist måtte undvige ved at køre op på en cykelsti for at undgå en frontal kollision. Han kørte ligeledes over for rødt flere gange, påkørte flere bilister og kørte mod kørselsretningen.

- Den 27-årige nåede under sin kørsel at begå forseelser svarende til 21 klip i kørekortet. Der var tale om groft uforsvarlig kørsel, siger anklager Susanne Andersen.

Manden er nu varetægtsfængslet indtil dommen skal afsones.