Natacha efterlyses i Spanien

Natacha Jelle Agerholt-Nielsen har været som sunket i jorden siden 18. marts, hvor hun tjekkede ud fra en pensionat på Tenerife. Nu gør Østjyllands Politi endnu et forsøg på at opspore den 23-årige kvinde. Det skriver tv2oj.dk.

- Vi er i dialog med det spanske politi og har nu anmodet om, at de får efterlyst Natacha i tv og andre medier, siger politikommissær ved Østjyllands Politi Mogens Brøndum til TV2 Østjylland.

I slutningen af januar rejste Natacha Jelle Agerholt-Nielsen til Tenerife, og i februar skrev hun i en mail til sin familie, at hun skulle begynde på et nyt arbejde, hvilket muligvis var i London.

I slutningen af februar tømte hun sin konto, og hun har heller ikke være aktiv på sociale medier siden. Sidst hun brugte sin Nem-ID var de 29. februar.

Pensionatet, hvor den 23-årige boede, fortæller, at hun var venlig og smilende, og at hun opholdt sig en del på sin værelse uden at gå ud om aftenen eller natten.

Foto: Arkiv

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip