Natklubben Sukkerbageren i København politianmeldt

Natklubben Sukkerbageren i København er blevet politianmeldt af Forbrugerombudsmanden efter selskabet bag klubben, KMG Night ApS, i 2011 udsendte reklamemails.

Der blev sendt reklamer ud i form af e-mails og sms'er til 5000 personer, der handlede om åbningen af natklubben. Der blev blandt andet reklameret med fri bar og bedre service.

Modtagerne havde dog ikke givet samtykke til, at natklubben kunne sende dem markedsføring, og det fik flere af dem til at klage til Forbrugerombudsmanden.

KMG Night ApS har oplyst, at det troede, at det var lovligt at udsende reklamebeskederne til disse personer, fordi de havde givet samtykke til at modtage markedsføring til et andet selskab, der delvis ejer KMG Night ApS.

Forbrugerombudsmandens mener dog ikke, at et samtykke til at modtage markedsføring fra en eller flere specifikke erhvervsdrivende ikke udvides til også at omfatte andre erhvervsdrivende, selvom disse måtte være datterselskaber eller på anden måde koncernforbundet med den eller de erhvervsdrivende, der er givet samtykke til.

Forbrugerombudsmanden har derfor politianmeldt virksomheden for at overtræde markedsføringslovens § 6 om spam. Det er nu op til politiet at foretage den videre efterforskning.

 

Dagens Gossip