Nattevagt død efter tumult på plejecenter

Nattevagten blev tilkaldt fra et af de andre huse efter en episode, hvor en dement beboer blev aggressiv. To nattevagter forsøgte at berolige beboeren, men i tumulten faldt den mandlige medarbejder sammen, og trods kollegaens hurtige indsats med førstehjælp og en tilkaldt ambulance, stod manden ikke til at redde.

Furesø Kommune oplyser i en pressemeddelelse, at dødsfaldet ikke alene kunne tilskrives hændelsen med beboeren, og politiet betragter det som et ulykkeligt dødsfald.

Områdeleder Berit Evald fortæller til Frederiksborg Amts Avis, at den afdøde mand var en dygtig og velfunderet medarbejder, der havde været ansat i seks år.

Hun kunne mandag ikke komme nærmere ind på detaljerne omkring dødsfaldet, men oplyser til avisen, at politiet vil undersøge sagen nærmere for at få fastslået, hvorfor nattevagtens liv ikke kunne reddes.

»Kommunen arrangerede mandag samtaler med en krisepsykolog for de involverede ansatte, og alle medarbejdere på Lillevang blev i løbet af dagen kaldt sammen og orienteret om nattens hændelser,« siger Berit Evald til Frederiksborg Amts Avis.

 

Dagens Gossip