N'Doye sender Jores Okore til tælling i Premier League

Aston Villa måtte tirsdag aften se sig besejret for femte gang i træk i Premier League.

På udebane blev Jores Okore og holdkammeraterne slået med 0-2 af bundrivalerne fra Hull.

Nederlaget var ekstra dyrt for Okore og co., da både Hull og Queens Park Rangers overhalede Aston Villa i tabellen, hvor Birmingham-klubben nu er tredjesidst.

Queens Park Rangers vandt med 2-0 på udebane over Sunderland.

Gæsternes forsvar så ikke særlig solidt ud midtvejs i første halvleg, da Hull bragte sig i front med 1-0 ved Nikica Jelavic.

Et udspark fra Hulls målmand Allan McGregor endte hos den tidligere FC København-angriber Dame N'Doye, der fik bolden med sig, inden han afleverede i dybden til Jelavic.

Selv om Jores Okores makker i midterforsvaret Ciaran Clark fik foden på Jelavic' afslutning, så kunne han ikke hindre bolden i at gå i mål til 1-0.

Et kvarter før slutfløjt cementerede Dame N'Doye Hulls sejr med målet til 2-0. Okore tabte en hovedstødsduel i straffesparksfeltet, og bolden endte hos den tidligere FCK-topscorer, der kunne øge for Hull.

Aston Villa har 22 point på et tidspunkt, hvor der resterer 13 kampe af sæsonen. QPR, der ligger over nedrykningsstregen, har også 22 point, men London-holdet har en bedre målscore.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip