Nederdele var indrettet til butikstyveri - to kvinder dømt for tyveri i Hedensted

”Thi kendes for ret. De domfældtes nederdele konfiskeres” – sådan cirka står der i en dom, der i dag blev afsagt af retten i Horsens. Der står også, at nederdelenes ejermænd, en kvinde på 58 år skal i fængsel i tre måneder for butikstyveri og at hendes 38 årige datter og medgerningsmand skal afsone 60 dage.

Sagen startede for tre uger siden, hvor de to kvinder blev anholdt i Hedensted i forbindelse med deres forsøg på butikstyveri. De to dømtes omfangsrige påklædning var fyldte med kødvarer og andre varer for næsten 1.900 kroner, da de blev opdaget af butikspersonalet. I nederdelene var der særlige lommer, velegnede netop til butikstyveri.

Det viste sig, at de to kvinder forud for afsløringen allerede havde været på rov i to andre butikker i byen med et samlet udbytte i varer for over 7.000 kroner.

På grund af den professionelle tilgang til ”faget” og da det viste sig at de to kvinder havde henholdsvis 16 og 20 tidligere afgørelser for blandt andet butikstyveri, blev de varetægtsfængslet.

I dag var der i alt 19 forhold, der var samlet ind fra andre dele af landet, hvor de to kvinder også havde bedrevet deres erhverv. Udbyttet ved tyverierne beløb sig til over 60.000 kroner.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip