Nedtælling til braget: Det bliver ren slåskamp

20/05/2013 11:11

BNB

Nyheder
Simon Makienok Christoffersens ord tegner stregerne tydeligt op. Mandag aftens nedrykningsfinale i Horsens har de elementer, et drama lever af. Og et drama bliver det. Det kan ikke undgås. - Det bliver en kamp med fuld fart på fra start. Ja, en ren slåskamp, erklærer Brøndby-træner Auri Skarbalius. - Der kommer til at være en nerve og intensitet, som en sådan kamp fortjener. Der kommer til at være nogle vildere tacklinger, og vi vil rive mere i hinanden, end vi ellers ville gøre. Det bliver ren tempo og fight, uddyber Martin Albrechtsen. Brøndby sender AC Horsens i 1. division med blot uafgjort, mens de blågule omvendt vinker farvel til Superligaen med et nederlag i det østjyske. - Den her kamp runder hele vores sæson af, og det kan enten blive en fiasko eller en godkendt sæson, forklarer Simon Makienok Christoffersen. - Hvis Brøndby rykker ned, er det en storklub, der siger farvel. For hele klubben er betydningen enorm, supplerer angriberens træner. Allerede søndag eftermiddag kørte Brøndby til Jylland, hvor truppen har overnattet på hotel, inden den epokegørende kamp på Casa Arena. Ved afrejsen var stemningen koncentreret, men fattet, og det er ordene, der også skal kendetegne holdet, når der fløjtes op i Horsens klokken 17. -Truppen er fokuseret og koncentreret omkring opgaven, og selv om vi har mange unge spillere, fornemmer jeg ikke, at de ryster i bukserne. Tværtimod er folk både mentalt og fysisk klar til at præstere, siger Simon Makienok Christoffersen, der bakkes op af holdkammeraten Martin Albrechtsen. - Jeg synes, vi har godt humør, og folk virker klar. Det gik godt nok ikke så godt til træning, men det er ikke første gang, det har sejlet dagen før en kamp, siger forsvarsspilleren smilende. Brøndby har alle mand klar til skæbnekampen. Clarence Goodson er klar igen efter hovedskaden, der holdt ham ude mod FC Nordsjælland, og også forsvarskollegaen Dario Dumic er med igen. Han havde karantæne i torsdagens storsejr over de detroniserede mestre. Auri Skarbalius kan derfor stille det hold, han vil til den kamp, der kan blive Brøndbys sidste i Superligaen i denne omgang. men det bliver det ikke. I hvert fald ikke, hvis man skal tro en af cheftrænerens absolutte nøglespillere, Simon Makienok. Vinder I? - Ja, det gør vi. Det er jeg 100 procent sikker på. Jeg føler, vi er helt klar, slutter Brøndby-topscoreren.

Mest læste i dag

Simon Makienok Christoffersens ord tegner stregerne tydeligt op. Mandag aftens nedrykningsfinale i Horsens har de elementer, et drama lever af. Og et drama bliver det. Det kan ikke undgås.

- Det bliver en kamp med fuld fart på fra start. Ja, en ren slåskamp, erklærer Brøndby-træner Auri Skarbalius.

- Der kommer til at være en nerve og intensitet, som en sådan kamp fortjener. Der kommer til at være nogle vildere tacklinger, og vi vil rive mere i hinanden, end vi ellers ville gøre. Det bliver ren tempo og fight, uddyber Martin Albrechtsen.

Brøndby sender AC Horsens i 1. division med blot uafgjort, mens de blågule omvendt vinker farvel til Superligaen med et nederlag i det østjyske.

- Den her kamp runder hele vores sæson af, og det kan enten blive en fiasko eller en godkendt sæson, forklarer Simon Makienok Christoffersen.

- Hvis Brøndby rykker ned, er det en storklub, der siger farvel. For hele klubben er betydningen enorm, supplerer angriberens træner.

Allerede søndag eftermiddag kørte Brøndby til Jylland, hvor truppen har overnattet på hotel, inden den epokegørende kamp på Casa Arena. Ved afrejsen var stemningen koncentreret, men fattet, og det er ordene, der også skal kendetegne holdet, når der fløjtes op i Horsens klokken 17.

-Truppen er fokuseret og koncentreret omkring opgaven, og selv om vi har mange unge spillere, fornemmer jeg ikke, at de ryster i bukserne. Tværtimod er folk både mentalt og fysisk klar til at præstere, siger Simon Makienok Christoffersen, der bakkes op af holdkammeraten Martin Albrechtsen.

- Jeg synes, vi har godt humør, og folk virker klar. Det gik godt nok ikke så godt til træning, men det er ikke første gang, det har sejlet dagen før en kamp, siger forsvarsspilleren smilende.

Brøndby har alle mand klar til skæbnekampen. Clarence Goodson er klar igen efter hovedskaden, der holdt ham ude mod FC Nordsjælland, og også forsvarskollegaen Dario Dumic er med igen. Han havde karantæne i torsdagens storsejr over de detroniserede mestre. Auri Skarbalius kan derfor stille det hold, han vil til den kamp, der kan blive Brøndbys sidste i Superligaen i denne omgang. men det bliver det ikke. I hvert fald ikke, hvis man skal tro en af cheftrænerens absolutte nøglespillere, Simon Makienok.

Vinder I?

- Ja, det gør vi. Det er jeg 100 procent sikker på. Jeg føler, vi er helt klar, slutter Brøndby-topscoreren.