Neil Young barsler med nyt album

Skrevet af admin

10/01/2015
Han har faktisk stadig tid til at indspille musik, når han ikke bruger tid på at finde den bedst mulige måde at afspille den på.Den amerikanske folkrockveteran Neil Young har trods sine 69 år ingen planer om at lægge musikkarrieren på hylden - spørgsmålet er nærmere, om han har tid til at passe den.Det fortalte han onsdag den 7. januar til bladet Rolling Stone under et interview ved det såkaldte International Consumer Electronics Show.- Jeg arbejder for tiden på et nyt album, som jeg laver sammen med Willie Nelsons sønner, lød det fra den aldrende rocklegende.- Det bliver et upbeat overblik over den nuværende situation, fortsatte Young lettere kryptisk.Det lidt spøjse interviewsted skyldes, at Neil Young først og fremmest var dukket op for at snakke om sin musikafspiller med navnet Pono. Projektet, der har været undervejs siden 2012, er et forsøg på at fremstille en digital musikafspiller og tilhørende internetbutik med den højest mulige lydkvalitet.- Jeg ved ikke meget om fremtiden. Jeg vil gerne fokusere på Pono, og jeg vil gerne blive ved med at spille musik. De to ting skulle nok kunne optage min tid. Jeg har også noget filmredigering og andre ting at give mig til ved siden af. Jeg skriver sikkert nogle flere bøger. Jeg vil gerne blive ved med at gøre det, jeg gør. Jeg vil gerne blive ved med det i lang tid, lød det fra ikonet.Det kommende album, der endnu ikke har en officiel titel, rammer butikkerne i løbet af 2015.Newspaq

Dagens topnyheder

Han har faktisk stadig tid til at indspille musik, når han ikke bruger tid på at finde den bedst mulige måde at afspille den på.

Den amerikanske folkrockveteran Neil Young har trods sine 69 år ingen planer om at lægge musikkarrieren på hylden - spørgsmålet er nærmere, om han har tid til at passe den.

Det fortalte han onsdag den 7. januar til bladet Rolling Stone under et interview ved det såkaldte International Consumer Electronics Show.

- Jeg arbejder for tiden på et nyt album, som jeg laver sammen med Willie Nelsons sønner, lød det fra den aldrende rocklegende.

- Det bliver et upbeat overblik over den nuværende situation, fortsatte Young lettere kryptisk.

Det lidt spøjse interviewsted skyldes, at Neil Young først og fremmest var dukket op for at snakke om sin musikafspiller med navnet Pono. Projektet, der har været undervejs siden 2012, er et forsøg på at fremstille en digital musikafspiller og tilhørende internetbutik med den højest mulige lydkvalitet.

- Jeg ved ikke meget om fremtiden. Jeg vil gerne fokusere på Pono, og jeg vil gerne blive ved med at spille musik. De to ting skulle nok kunne optage min tid. Jeg har også noget filmredigering og andre ting at give mig til ved siden af. Jeg skriver sikkert nogle flere bøger. Jeg vil gerne blive ved med at gøre det, jeg gør. Jeg vil gerne blive ved med det i lang tid, lød det fra ikonet.

Det kommende album, der endnu ikke har en officiel titel, rammer butikkerne i løbet af 2015.

Newspaq