Nervøs Murray banker hollænder i tre sæt

Det blev en ensidig forestilling at se den skotske tennisspiller Andy Murray gå videre til tredje runde ved grand slam-turneringen Wimbledon.

Tredjeseedede Murray vandt 6-1, 6-1, 6-4 over hollænderen Robin Haase, der er nummer 78 i verden. Kampen varede halvanden time.

- Jeg startede med noget godt og hurtigt spil, og det var fint. Men Robin gjorde det lidt sværere for mig i andet og tredje sæt, siger Murray.

Første sæt varede 21 minutter, andet sæt tog 31 minutter, mens tredje sæt var mere jævnbyrdigt og blev overstået på 38 minutter.

Selv om det kun lykkedes hollænderen at vinde et parti i hver af de to første sæt, så var Murray stadig nervøs, og sådan har han det bedst.

- Der var nerver i hele kampen, og jeg kan bedre lide, når jeg er lidt nervøs, så på den måde var det en god kamp fra start til slut, mener 28-årige Murray.

Verdenstreeren så fremskridt fra den første kamp mod Mikhail Kukushkin, som blev vundet efter en noget mere svingende indsats.

- Jeg er meget tilfreds med den måde, jeg spillede på mod Robin Haase. Jeg gjorde det bedre end i første runde mod Kuskushin, siger Murray.

I 2013 vandt Murray Wimbledon, og han møder enten italieneren Andreas Seppi eller Borna Coric fra Kroatien om en plads blandt de bedste 16.

Også Roger Federer er videre til tredje runde efter en sejr i tre sæt over Sam Querrey fra USA. Federer vandt sikkert 6-4, 6-2, 6-2.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip