Nessa har knaldet 300: Her er virkelighedens 'nymphomaniac'

I Lars Von Triers kontroversielle film, Nymphomaniac, skildres tilværelsen for en ung, stærkt sexafhængig kvinde. Men langt væk fra de snurrende kameraer og betalende biografgæster findes der mennesker, der har det sådan i virkeligheden.

En af dem er 24-årige Nessa Jay fra Cromer i Storbritannien.

Hun har brugt de seneste fem år af sit liv på terapi, der skal hjælpe hende med at kontrollere den uimodståelige trang til seksuelle eventyr. For, som hendes verden ser ud lige nu, så følger der store personlige problemer, hvis hun ikke konstant bliver tilfredsstillet.

- Jeg får svedeture og føler mig gal. Jeg skal have mindst fem orgasmer om dagen gennem sex, fortæller hun til den britiske tabloidavis, The Sun.

Hun fortæller videre, at nymfomanien toppede, da hun var 19 år. Det var også her, hun fik diagnosen. På det tidspunkt var hun klar til at dyrke sex med hvem somhelst i jagten på et frækt fix.

SE OGSÅ: Boltrer sig i bollegynge: Her er realitystjernens frække sexbilleder

Og drengene stod klar, forklarer hun til avisen.

Da Nessa mistede sin mødom som 16-årig gik det jævnt ned ad bakke. I de følgende år voksede trangen til sex til en grad, hvor hun hver morgen var nødt til at få en ven til at gå i seng med hende inden undervisningen på universitetet. Noget, vennerne sjældende havde noget imod.

Nessa vurderer, at hun har haft i omegnen af 300 elskere. Men hun går ikke så meget op i tal.

- Det er en del af min livsstil. Jeg slår ikke mig selv i hovedet med det. Ligesom folk går til fitness jævnligt, så dyrker jeg sex jævnligt. Og jeg bruger altid kondom, siger hun.

I dag arbejder den 24-årige kvinde med at - ja - anmelde sexlegetøj. Det gør hun både alene og sammen med sexpartnere. Bekendte og folk, hun måder på gaden, i toget eller i parken.

Hun fortæller dog, at det bedste sted at møde nye partnere er til sexfester eller orgier. Der er ikke plads til faste forhold, og favoritkonstellationen er en trekant.

Men skulle jagten på nye bekendtskaber blive trættende, så har Nessa en række personer i sit netværk, hun kan ringe til - dag og nat.

- Jeg skal bruge sex som det første, når jeg vågner op, og jeg vågner sjældent alene. Sker det, så går jeg hen og møder en ven på et nærliggende hotel, forklarer hun.

Nessa, der også har sat adskillige venskaber over styr, har set Lars Von Triers Nymphomaniac. Hun bryder sig ikke om filmen.

- Vi er ikke alle ofre for seksuelle overgreb eller voldtægt - som i filmen. Mange af os er bare normale mennesker, som laver normale ting, men samtidig kan lide sex. Der er ikke sket noget, der har fået mig til at have det sådan. Jeg er en glad person. Sex er som vand. Bare noget, jeg skal blive ved med at have, siger hun.

Nessa Jays største håb er, at folk en dag vil holde op med at se nymfomani som en sygdom.

 

Dagens Gossip