Netanhyahu: Verden er ved at forstå ekstremistisk trussel

Verdens ledere begynder at forstå truslen fra ekstremistisk islam.

Sådan lyder budskabet fra Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, ved tirsdagens begravelse af fire jøder, der fredag mistede livet under et terrorangreb i et supermarked i den franske hovedstad, Paris.

- Jeg tror, at de fleste af verdens ledere forstår - eller i det mindste er ved at forstå - at denne terror begået af ekstremistisk islam repræsenterer en klar og nuværende trussel mod fred i den verden, vi lever i, siger Netanyahu.

Tusindvis af mennesker er samlet ved begravelsen af de fire dræbte, der finder sted ved en fælles ceremoni på kirkegården Givat Shaul, der ligger i den vestlige udkant af Jerusalem.

- Vi kan ikke tillade i 2015, 70 år efter slutningen på Anden Verdenskrig, at jøder er bange for at gå i Europas gader med kalotter, siger Netanyahu.

Ved sidste uges terrorangreb i Paris mistede 17 mennesker livet. 12 mennesker blev dræbt i forbindelse med angrebet mod det satiriske ugeblad Charlie Hebdo.

Derudover blev en færdselsbetjent og fire jødiske gidsler dræbt i løbet af tre dages blodig terror i den franske hovedstad.

Tre terrorister, der stod bag angrebene, blev dræbt af franske sikkerhedsstyrker.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip