Newcastle slår Everton efter flot comeback

28/12/2014

Newcastle holder nytår i den bedste halvdel af Premier League ovenpå en ellers tung sæsonstart.

Søndag vandt holdet på hjemmebane med 3-2 over Everton og strøg dermed op på niendepladsen med 26 point efter 19 runder. Den kan Liverpool dog tage tilbage mandag med en hjemmesejr over Swansea.

Intet tydede ellers på Newcastle-sejr i begyndelsen, da Arouna Kone bragte Everton foran efter bare fem minutter på et flot gennemspillet angreb.

Men hjemmeholdet kæmpede sig tilbage, og tre scoringer af Papiss Cisse, Ayoze og Jack Colback fra det 34. til 68. minut ændrede stillingen fra 0-1 til 3-1.

I den resterende del af kampen havde Newcastle flere muligheder for at cementere sejren, men i stedet sørgede Kevin Mirallas for lidt spænding med reduceringen til 2-3.

Newcastle holdt dog hjem og fik en tiltrængt sejr efter tre nederlag på stribe til Arsenal, Sunderland og Manchester United.

For Everton var det tredje nederlag i træk, og holdet ligger blot nummer 12 med 21 point for 19 kampe. Noget af en skuffelse efter sidste sæsons femteplads.