Newcastle-spillere er utilfredse med telefon-fyringer

Skrevet af admin

02/06/2015

Dagens topnyheder

Ryan Taylor og Jonas Gutierrez kommer ikke til at spille for Newcastle i næste sæson.

De to fodboldspillere, der har været i klubben i lang tid, havde begge kontraktudløb efter den netop overståede sæson.

De måtte finde sig i at modtage meddelelsen om det afbrudte samarbejde fra Newcastles midlertidige manager, John Carver, i et og samme telefonopkald, mens de var på trænerkursus i Nordirland.

- Vi var vel knapt et døgn i Nordirland. Vi var lige blevet færdige med en time, og så ringede John Carver til mig og sagde, at klubben ikke ville tilbyde mig en ny kontrakt.

- Vi talte sammen, og så bad han (John Carver) mig om at række telefonen videre til Jonas. Det var utroligt, siger Ryan Taylor ifølge nyhedsbureauet AFP.

Ryan Taylor kom til Newcastle i 2009, men har været længe ude med skader i de seneste år.

Jonas Gutierrez skiftede til Newcastle i 2008 fra Mallorca, og fraset en lejeperiode hos Norwich har han været i klubben siden.

Den tidligere argentinske landsholdsspiller, som for nylig vendte tilbage til fodboldbanen efter at have gennemgået behandling for kræft, undrer sig også over, at han blev fyret via et opkald til Ryan Taylor.

- Jeg kan forstå de fodboldmæssige ting. Men det er mere vigtigt for mig, at klubben kan gribe telefonen og ringe til mig eller min agent og sige "tak, men vi lader dig gå, og det bliver okay". Det er mere måden at gøre det på, siger Jonas Gutierrez.

/ritzau/