Newcastles manager kritiserer Arsenal-bud

- På kampaftenen har vi modtaget et bud på spilleren, et bud som er uacceptabelt. Andre mennesker kan have deres mening, om det er rigtigt at komme med sådan et bud, jeg ved, hvad jeg mener, sagde en tydeligt indigneret Pardew inden mandagens kamp mod Manchester City, som et Newcastle-hold uden Cabaye endte med at tabe 0-4.

- Det overgår min fantasi, hvorfor Arsenal ikke kunne vise os den respekt at vente indtil tirsdag. Jeg synes, at det er en meget svær situation, når en spiller får den slags nyheder, og det var ikke os, der informerede ham. Så er det meget svært at sætte sig op til kamp på det her niveau, sagde en ophidset Pardew efter nederlaget.

Wengers timing hænger sammen med, at han mandag fik bekræftet, at den unge landsholdsspiller Alex Oxlade-Chamberlain er ude indtil den anden side af nytår på grund af en knæskade. Derfor har han i høj grad brug for at få forstærket truppen hurtigst muligt, ikke mindst set i perspektiv af den grimme sæsonpremiere med et nederlag på 1-3 til Aston Villa.

Men spørgsmålet er, om Arsenals mangeårige manager er villig til at betale så meget, som Newcastle forlanger. Ikke mindst set i lyset af, at de rige franske klubber Paris Saint-Germain og Monaco også er interesserede i at hente Cabaye hjem til kontinentet, og de er formentlig mindre forsigtige med indkøbsbudgettet, end Wenger traditionelt er.

Arsenal har i dette transfervindue foreløbigt kun hentet den franske angriber Yaya Sanogo på en fri transfer fra Auxerre. Forsøg på at hente argentinske Gonzalo Higuain i Real Madrid, Lars Bender i Leverkusen og Luiz Gustavo i Bayern München er alle mislykket, så Wenger har i den grad brug for succes på transfermarkedet, medmindre han til september skal stå med en trup svækket af skader og se tilbage på endnu et vindue med mange forspildte muligheder.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip