Newtown-gerningsmand dræbte 20 børn på fem minutter

28/03/2013 16:19

BNB

Nyheder
Han brugte 154 kugler fra sin Bushmaster .223-riffel, inden han med et enkelt skud fra en Glock-pistol begik selvmord. Det oplyser chefanklageren i sagen, Stephen Sedensky, ifølge NBC News. Anklagemyndigheden har torsdag offentliggjort en række dokumenter fra efterforskningen af massakren på Sandy Hook Elementary, og de viser desuden, at Adam Lanza var ejer af en lang række skydevåben, som han ikke tog i brug på Sandy Hook. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu Inden massakren på skolen havde Adam Lanza skudt og dræbt sin mor i moderens hjem, og retsdokumenterne viser, at både mor og søn var medlemmer af den amerikanske våbenorganisation NRA. Politiet har efter massakren fundet en NRA-guide til at opnå basale skydefærdigheder i Adam Lanzas hjem, hvor man også fandt eksemplarer af bøger om Aspergers syndrom og autisme. LÆS OGSÅ: 98 dage siden Newtown: Siden er 2243 blevet skudt i USA Det fremgår desuden af en FBI-rapport, at Adam Lanza sjældent forlod hjemmet og brugte mange timer af døgnet på computerspillet »Call of Duty«, der findes i flere forskellige udgaver og går ud på at skyde sine modstandere. Skoleskyderiet i Newtown var det næstværste af sin slags i USAs historie og affødte en national debat om landets våbenlove. Skyderiet på Virginia Tech indtager en kedelig førsteplads som det værste med 32 dræbte.

Mest læste i dag

Han brugte 154 kugler fra sin Bushmaster .223-riffel, inden han med et enkelt skud fra en Glock-pistol begik selvmord. Det oplyser chefanklageren i sagen, Stephen Sedensky, ifølge NBC News.

Anklagemyndigheden har torsdag offentliggjort en række dokumenter fra efterforskningen af massakren på Sandy Hook Elementary, og de viser desuden, at Adam Lanza var ejer af en lang række skydevåben, som han ikke tog i brug på Sandy Hook.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Inden massakren på skolen havde Adam Lanza skudt og dræbt sin mor i moderens hjem, og retsdokumenterne viser, at både mor og søn var medlemmer af den amerikanske våbenorganisation NRA.

Politiet har efter massakren fundet en NRA-guide til at opnå basale skydefærdigheder i Adam Lanzas hjem, hvor man også fandt eksemplarer af bøger om Aspergers syndrom og autisme.

LÆS OGSÅ: 98 dage siden Newtown: Siden er 2243 blevet skudt i USA

Det fremgår desuden af en FBI-rapport, at Adam Lanza sjældent forlod hjemmet og brugte mange timer af døgnet på computerspillet »Call of Duty«, der findes i flere forskellige udgaver og går ud på at skyde sine modstandere.

Skoleskyderiet i Newtown var det næstværste af sin slags i USAs historie og affødte en national debat om landets våbenlove.

Skyderiet på Virginia Tech indtager en kedelig førsteplads som det værste med 32 dræbte.