Neymar: Min drøm at spille for Barca

28/05/2013 23:24

BNB

Nyheder
- Jeg er meget glad, for det er min store drøm at spille for Barca, siger Neymar til FC Barcelonas hjemmeside. - Jeg glæder mig meget til at spille sammen med mine nye holdkammerater. Bare at tænke på det giver mig den dér sommerfugle-i-maven-fornemmelse, tilføjer brasilianeren, hvis fulde navn er Neymar da Silva Santos Junior. - Jeg takker Gud for, at det her bliver muligt. At spille sammen med [Lionel] Messi, Xavi og [Andrés] Iniesta er en stor ære, siger Neymar. Kontrakten med FC Barcelona er fem-årig, og Neymar tiltræder efter sommerferien. Han skal først spille Confederations Cup for Brasilien i hjemlandet i næste måned. De brasilianske værter er her i pulje med Japan, Mexico og Italien. Den anden pulje består af Spanien, Uruguay, Tahiti og Nigeria.

Mest læste i dag

- Jeg er meget glad, for det er min store drøm at spille for Barca, siger Neymar til FC Barcelonas hjemmeside.

- Jeg glæder mig meget til at spille sammen med mine nye holdkammerater. Bare at tænke på det giver mig den dér sommerfugle-i-maven-fornemmelse, tilføjer brasilianeren, hvis fulde navn er Neymar da Silva Santos Junior.

- Jeg takker Gud for, at det her bliver muligt. At spille sammen med [Lionel] Messi, Xavi og [Andrés] Iniesta er en stor ære, siger Neymar.

Kontrakten med FC Barcelona er fem-årig, og Neymar tiltræder efter sommerferien. Han skal først spille Confederations Cup for Brasilien i hjemlandet i næste måned.

De brasilianske værter er her i pulje med Japan, Mexico og Italien. Den anden pulje består af Spanien, Uruguay, Tahiti og Nigeria.