Ni familier evakueret efter brand

Nordsjællands Politi oplyser tidligt tirsdag morgen, at branden er slukket, og at der ikke er nogen, der er kommet til skade. Men det er endnu for tidligt at sige, hvad der er årsag til branden, fortæller vagtchef Erik Skriver.

»Nu skal vi have nogen fra vores tekniske efterforskningsafdeling ud og undersøge det her til formiddag, så vi kan konstatere, hvad der har startet branden. Vi ved ikke, hvad der er sket, vi kører det som en undersøgelsessag, og det er fordi, vi ikke er sikre på, hvad der er sket,« siger han.

Vagtchefen oplyser, at i alt ni familier måtte evakueres fra flammerne, som bredte sig fra en lejlighed og udviklede sig til en tagbrand.

Ifølge bt.dk blev beboere i fire opgange på adressen Flintemarken 17 evakueret og bragt til Hotel Marina i Vedbæk, hvor de har overnattet.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Erik Skriver forklarer, at det ikke er dem alle, der skal sætte næsen op efter at kunne vende hjem tirsdag. Dels på grund af vand- og brandskader og dels af hensyn til efterforskningsarbejdet.

»Det er ikke dem alle, der kan flytte ind. Der er formentlig også en del følgeskader efter brand og brandslukning,« siger han.

Selvom politiet endnu ikke vil komme med et bud på brandårsagen, så er der ikke noget der tyder på, at der skulle ligge en forbrydelse bag.

»Der er ingen grund til at tro, at ilden var påsat,« siger Erik Skriver.

 

Dagens Gossip