Nibali vil vinde Touren

28/05/2013 18:04

BNB

Nyheder
Men Astana-kaptajnen har blod på hajtanden og bekræfter, at han vil være en del af Tour de France i 2014. Han er ikke færdig med at udfordre i Tour de France, hvor han i 2012 baskede fornuftigt med vingerne for at udfordre Skys Bradley Wiggins men alligevel blev henvist til en tredjeplads.- I 2014 sigter jeg efter Touren, bekræfter Vincenzo Nibali over for Gazzetta dello Sport.- Det er et løb, der gjorde mig kendt i selv et land som Australien, der ligger langt væk. Det er et særligt løb for mig. Da jeg blev nummer syv i 2009 indså jeg , at jeg kunne blive den rytter, jeg er i dag, siger den sicilianske helt.Astanas holdejer Alexander Vinokourov havde allerede i år lagt pres på Nibali for at deltage i Touren. Men det lykkedes klatreren fra Messina at holde fast i sin målsætning om at satse på Giroen. Vincenzo Nibali skal, ifølge cyclingnews.com, køre Polen Rundt i slutningen af Juli, mens han også forventes at deltage i Vueltaen i august, mens han også repræsenterer Italien ved VM i slutningen af september.I stedet for Vincenzo Nibali bliver det danske Jakob Fuglsang, der skal forsøge at repræsentere Astanas farver fremme i klassementet under Tour de France. Løbet begynder den 29. juni på Korsika.

Mest læste i dag

Men Astana-kaptajnen har blod på hajtanden og bekræfter, at han vil være en del af Tour de France i 2014. Han er ikke færdig med at udfordre i Tour de France, hvor han i 2012 baskede fornuftigt med vingerne for at udfordre Skys Bradley Wiggins men alligevel blev henvist til en tredjeplads.

- I 2014 sigter jeg efter Touren, bekræfter Vincenzo Nibali over for Gazzetta dello Sport.

- Det er et løb, der gjorde mig kendt i selv et land som Australien, der ligger langt væk. Det er et særligt løb for mig. Da jeg blev nummer syv i 2009 indså jeg , at jeg kunne blive den rytter, jeg er i dag, siger den sicilianske helt.

Astanas holdejer Alexander Vinokourov havde allerede i år lagt pres på Nibali for at deltage i Touren. Men det lykkedes klatreren fra Messina at holde fast i sin målsætning om at satse på Giroen. Vincenzo Nibali skal, ifølge cyclingnews.com, køre Polen Rundt i slutningen af Juli, mens han også forventes at deltage i Vueltaen i august, mens han også repræsenterer Italien ved VM i slutningen af september.

I stedet for Vincenzo Nibali bliver det danske Jakob Fuglsang, der skal forsøge at repræsentere Astanas farver fremme i klassementet under Tour de France. Løbet begynder den 29. juni på Korsika.