Nicki Sørensen tror på stærkt Tour de France

Mandagens melding fra den internationale cykelunion (UCI) om, at Bjarne Riis' cykelhold, Team Saxo-Tinkoff, får World Tour-licens næste år og året efter, betyder, at holdet er sikret deltagelse i alle de store løb.

Ifølge veteranen Nicki Sørensen bliver det et yderst kompetent Team Saxo-Tinkoff-hold, der kommer til at jagte sejre i eksempelvis Tour de France.

Her skal blandt andre nyerhvervelsen Roman Kreuziger fra Tjekkiet være med til at hjælpe Alberto Contador til sin tredje Tour-sejr, efter at spanieren tidligere har triumferet i 2007 og 2009.

- Det er ufatteligt stærkt hold, især i etapeløbene, siger Nicki Sørensen.

- Roman Kreuziger er vel blandt de 10 bedste etapeløbsryttere i verden, og han skal hjælpe ham, som er den bedste (Contador).

- Og til at bakke dem op er der ryttere som Nicolas Roche og Chris Anker Sørensen. Det er et ufatteligt stærkt Tour-hold. Det bliver spændende til næste år, vurderer Nicki Sørensen.

Team Saxo-Tinkoff måtte vente længe på at få World Tour-licensen, fordi holdet ligger langt nede på verdensranglisten.

Det skyldes, at UCI ikke lader de resultater tælle, som Alberto Contador opnår i øjeblikket, for eksempel sejren i Vuelta a España.

Spanieren vendte i august tilbage efter at have afsonet dopingkarantæne, og derfor tæller hans point ikke.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip