Nicklas Helenius efter 1-3: Vores chancer er meget små

Der er ingen falsk optimisme i AaB-lejren efter 1-3-øretæven på hjemmebane mod Club Brugge torsdag aften.

Ingen af de slagne nordjyder tror for alvor på, at de kan vende det hele i returkampen i Belgien om en uge.

Heller ikke Nicklas Helenius, der ellers gav sine holdkammerater et lillebitte håb, da han reducerede til 1-3 på straffespark i slutfasen.

- Chancen er meget, meget lille. Det må vi erkende. Vi går nok ikke videre, siger han.

Han fastslår dog samtidig, at aalborgenserne skal spille for fuld kraft i returmødet om en uge, så de slipper for en lussing, der kan gøre ondt i de kommende superligakampe.

- Vi skal derned og yde en indsats. Hvis vi bare går ned og skal have det overstået, bliver det ingen god oplevelse. Vi er nødt til at lave en god præstation, så vi har noget at bygge videre på i de kommende kampe, siger Helenius.

Efter en fornuftig start foran eget publikum tabte AaB'erne tråden midtvejs i første halvleg, og efter to belgiske scoringer var det op ad bakke i den sidste time.

- I de sidste 20 minutter af første halvleg fik vi slet ikke ro på bolden, og det koster på dette niveau mod så stærk en modstander. Vi havde svært ved at kontrollere tempoet i kampen, og de var stærke på omstillinger, lyder det fra Nicklas Helenius.

Returkampen spilles næste torsdag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip