Nicole Kidman bryder tavshed efter farens død

Den australske filmstjerne Nicole Kidman bryder for første gang tavsheden, efter at hendes far, Anthony Kidman, tidligere på måneden døde på tragisk vis.

På hendes mands, Keith Urbans Facebook-profil udtrykker parret både sorg over tabet og taknemmelighed for støtten fra fans.

- Vi vil bare takke alle for deres kærlighed og tanker i de sidste par uger. Vi er alle knuste, men tanken om, at vi er i hjerterne og i tankerne på andre er meget tryg. Vi sender kærlighed, skriver de.

75-årige Anthony Kidman, der var en anerkendt psykolog, omkom efter et hjerteanfald på et hotel i Singapore, hvor han besøgte sin anden datter, Antonia Kidman, og hendes mand og deres seks børn.

Indtil Kidman-parrets Facebook-opdatering mandag aften, har kun familiens talsperson, Wendy Day, udtalt sig og fortalt, at familien er i totalt chok og dyb sorg.

- Tid og privatliv er nødvendigt for at håndtere chokket og denne tragedie, lød det da

Antony Kidman var klinisk psykolog på Sydney's Royal North Shore Hospital. Samtidig var han direktør for det psykologiske fakultet på University of Technology i Sydney, og i 2005 blev han tildelt en australsk orden for sin indsats inden for klinisk psykologi.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip