Nielsen sætter igen aftryk i NHL-sejr

Frans Nielsen fortsætter med at sætte aftryk hos New York Islanders, som natten til onsdag styrkede sine slutspilsmuligheder med udesejr i Carolina.

New York Islanders vandt 4-1 over Carolina Hurricanes og kom dermed godt igen kun et døgn efter at have tabt 5-6 mod New York Rangers trods føring på 5-3.

Frans Nielsen havde næstsidste stav på scoringen til 1-0 i første periode. Danskeren spiller en stor rolle, når New York Islanders spiller i overtal, og det var hans skud på mål, der gav en ripost, som Anders Lee scorede på.

Danskeren blev noteret for sæsonens assist nummer 24, da han vandt en faceoff i egen zone i begyndelsen af tredje periode, og på den måde sendte kædekammeraten Michael Grabner af sted i et kontraangreb. Det gav Islanders-føring på 3-0.

New York Islanders er nu tilbage på andenpladsen efter Montreal i Eastern Conference. Holdet mangler 24 kampe, inden slutspillet begynder i april.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip