Nik & Jay tager Carpark North med til Grøn Koncert

Grøn Koncert fuldender programmet med et af Danmarks allerstørste popnavne – Nik & Jay. Og Nik & Jay kommer ikke alene. Nik & Jay tager blandt andre Carpark North med rundt på den grønne karavane.

Begge navne var med sidste år, hvor de påbegyndte deres musikalske samarbejde. Det har ikke mindst ført til nummeret You’re My Fire, som udkom sidste år på Carpark North-albummet Phoenix.

Duoen kommer til at gøre det øvrige lineup fornemt selskab: Mads Langer og Tim Christensen i et unikt mash-up, Burhan G, Lågsus, Shaka Loveless, Suspekt, Lukas Graham og Kashmir.

Femte gang på Grøn Koncert

Det bliver femte gang, Nik & Jay optræder på Grøn Koncert – første gang var i 2006, og siden da har de også været med i 2008, 2011 og 2013.

Duoen blev dannet i 2002, og sammen har Niclas ”Nik” Petersen og Jannik ”Jay” Thomsen udsendt fem albums og et væld af hitsingler. Lækker, Hot!, Boing! og En dag tilbage er blot et lille udsnit af kataloget over Nik & Jays landeplager.

I marts sidste år udsendte de den engelsksprogede ep Copenhagen Pop Cartel, som blev fulgt op af albummet United med singlerne #pæntnejtak, Novembervej og Forstadsdrømme. Sidstnævnte blev kåret til Årets P3-hit ved P3 Guld i sidste måned.

Der er stor spænding i Nik & Jay-lejren forud for de grønne koncerter.

- Jeg glæder mig til at inkorporere nogle numre fra den nye plade i et sæt, som også skal underholde de allerbagerste rækker. Vi tager blandt andre tre utroligt dygtige musikere med: Carpark North. Vi er ikke kommet for at spille uafgjort!, siger Jay.

Grøn Koncert går i gang i Kolding 17. juli og slutter i København 27. juli.

Turnéplan:

17. juli 2014: Kolding, Hylkedalvej, Seest.
18. juli 2014: Randers, Paderup, arealet mellem Hammelvej og Paderup Boulevard.
19. juli 2014: Århus, Marienlystvej, 8210 Aarhus V. OBS: Ny location!
20. juli 2014: Ålborg, "Trekanten" ved Hvorup Kirkevej.
24. juli 2014: Esbjerg, Skibhøj.
25. juli 2014: Odense, Dyrskuepladsen.
26. juli 2014: Næstved, Holsted Nord - Ringstedgade/Holsted Allé, Næstved. (Indgangen er ud mod Holsted Allé.)
27. juli 2014: København, Valbyparken.

Se Nik & Jay's seneste musikvideo, Novembervej, nedenunder...

 

Dagens Gossip