Niklas Landin nedtoner skade: Det er ikke så slemt

Det vil være en alvorlig svækkelse, hvis de danske håndboldherrer må undvære førstemålmanden Niklas Landin i den næste VM-kamp mod Rusland.

Så derfor var det lidt af et chok, at Niklas Landin havde pådraget sig en mindre lyskeskade i 30-30-kampen mod Tyskland tirsdag aften.

Men THW Kiel-profilen afviser, at det er noget alvorligt.

- Jeg fik et vrid i lysken mod Tyskland. Og det gjorde jeg en gang i første halvleg. Og så kunne jeg mærke det, da jeg blev kold i pausen, men håbede selvfølgelig, det ikke var noget videre.

- Jeg gik ned i et såkaldt udfald, hvor jeg smed benene ud til siderne i spagat. Jeg kunne godt mærke, at det vred lidt, men tænkte ikke videre over det i sekundet.

- Det har så også vist sig, at det ikke er så slemt som først antaget. Så jeg er rimelig fortrøstningsfuld i forhold til kampen mod Rusland, siger Landin.

Danmark har mulighed for at indkalde en erstatning eller gardering i form af enten Marcus Cleverly eller Søren Rasmussen, men det bliver ikke nødvendigt, vurderer Landin.

- Jeg håber da, at min lyske har det så godt, at man ikke behøver at komme så langt. Men det vil træningen nok give flere svar på.

- Jeg skal ud at løbe lidt og teste det af i nogle udfald. Men jeg er rimelig sikker på, at det nok skal holde, beroliger keeperen.

Landin kunne godt have spillet videre i kampens slutfase, men mente det var bedst, at Jannick Green fik chancen.

- Jeg ville nok altid kunne stille mig ind i målet, men det var spørgsmålet, om det ville have været klogt. Jeg stolede også på, at Jannick ville nappe de sidste par bolde, forklarer Landin.

Det hele er gået så hurtigt, at landstræner Gudmundur Gudmundsson ikke har talt med Landin om situationen endnu.

- Vi ved ikke præcis, hvordan det går med Niklas. Jeg har ikke snakket med Niklas direkte. Men det er noget, som ligger i muskulaturen, siger landstræneren, der endnu ikke har planer om at indkalde en ekstra keeper til Qatar.

- Vi må se, hvad der sker nu. Det er for tidligt at sige noget om, siger Gudmundsson.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip