Nikolaj Jakobsen: Nu vil vi have det guld

18/05/2013 22:09

BNB

Nyheder
I en højspændt og nærmest elektrisk atmosfære på hjemmebanen i Gigantium Isarena sikrede Aalborgs håndboldherrer sig i aftes en nærmest chokerende komfortabel otte-måls-sejr over KIF Kolding Københavns grundspilsvindere i den første af to DM-finaler.- Nu ser det for alvor godt ud for os. Vi vil simpelthen have det DM-guld, sagde Aalborg-træner Nikolaj Jakobsen og tilføjede:- Men ingen får mig til at sige, at mesterskabet er hjemme. Da vi spillede mod Kolding i efteråret, tabte vi med syv mål. Så selvfølgelig kan det gå galt.Aalborgs landsholdsspiller Mads Mensah Larsen ønskede trods storsejren heller ikke at garantere nordjysk mesterskabsfest efter returkampen 26. maj.- Jeg indrømmer gerne, at det ser positivt ud for os. Men alt er muligt i håndbold. Specielt hvis man før en kamp tager sejren for givet. Men efter dette er vi kommet otte mål tættere på det guld, vi så gerne vil have, sagde Mads Mensah Larsen.Aalborgs bedste spiller, Morten Slundt, var en anelse nærmere en klar udmelding om, at Aalborg sikrer sig DM-titlen.- Jeg har hele tiden troet på, at vi ville blive danske mestre. Oven på præstationen mod Kolding tror jeg endnu mere på det, sagde Morten Slundt.Ikke overraskende var humøret på nulpunktet i Kolding-lejren.- Det store nederlag skal ikke undskyldes. Aalborg var bedre end os. Men havde vi toppræsteret og ikke haft Lasse Boesen og Kim Andersson skadet, er jeg sikker på, at det var gået anderledes. Jeg nægter at give op. Det er stadig muligt at vende slagets gang. Men resultatet i Aalborg gør det bestemt ikke nemmere for os, sagde træner Peter Bredsdroff-Larsen.Mens Aalborg kun én gang tidligere har spillet sig i en DM-finale, er det 17. gang siden 1987, at et Kolding-mandskab kæmper om DM-guld.- Det er altid specielt at spille om det danske mesterskab, sagde Kolding-direktør Jens Boesen, der har været med hele vejen.- Denne gang er det dog en smule ekstra spændende, efter vi nu også repræsenterer København. Alt i alt synes jeg, at fusionen med resterne af AG er gået fint. Selvfølgelig er der nogle ting, der skal evalueres på. Men med henblik på næste sæson tager vi kampen op med positive briller, sagde Jens Boesen, der ikke har hørt et ondt ord fra Kolding-fans om, at den anden og altafgørende DM-finale spilles i Brøndbyhallen.- Det er meget anderledes, end det plejer at være. Vi spillede semifinalerne i Kolding, mens finalen foregår i Brøndby. Jeg synes, supporterne har taget godt imod beslutningen, siger Jens Boesen.Selvom han efterhånden har været med i mange år, forventer Jens Boesen ikke at gå på pension foreløbig.- Vi står mod Aalborg i den 30. finale på 27 år. Det synes jeg er flot. Jeg håber, at vi også – når jeg engang siger stop <saxo:ch value="226 128 147"/> er med til at præge dansk klubhåndbold, siger Jens Boesen.Hos Aalborg var Morten Slundt, Håvard Tvedten og Mads Mensah Larsen mest scorende med hver seks mål, mens Cyril Viudes var bedst hos KIF Kolding København med fem fuldtræffere.

Mest læste i dag

I en højspændt og nærmest elektrisk atmosfære på hjemmebanen i Gigantium Isarena sikrede Aalborgs håndboldherrer sig i aftes en nærmest chokerende komfortabel otte-måls-sejr over KIF Kolding Københavns grundspilsvindere i den første af to DM-finaler.

- Nu ser det for alvor godt ud for os. Vi vil simpelthen have det DM-guld, sagde Aalborg-træner Nikolaj Jakobsen og tilføjede:

- Men ingen får mig til at sige, at mesterskabet er hjemme. Da vi spillede mod Kolding i efteråret, tabte vi med syv mål. Så selvfølgelig kan det gå galt.

Aalborgs landsholdsspiller Mads Mensah Larsen ønskede trods storsejren heller ikke at garantere nordjysk mesterskabsfest efter returkampen 26. maj.

- Jeg indrømmer gerne, at det ser positivt ud for os. Men alt er muligt i håndbold. Specielt hvis man før en kamp tager sejren for givet. Men efter dette er vi kommet otte mål tættere på det guld, vi så gerne vil have, sagde Mads Mensah Larsen.

Aalborgs bedste spiller, Morten Slundt, var en anelse nærmere en klar udmelding om, at Aalborg sikrer sig DM-titlen.

- Jeg har hele tiden troet på, at vi ville blive danske mestre. Oven på præstationen mod Kolding tror jeg endnu mere på det, sagde Morten Slundt.

Ikke overraskende var humøret på nulpunktet i Kolding-lejren.

- Det store nederlag skal ikke undskyldes. Aalborg var bedre end os. Men havde vi toppræsteret og ikke haft Lasse Boesen og Kim Andersson skadet, er jeg sikker på, at det var gået anderledes. Jeg nægter at give op. Det er stadig muligt at vende slagets gang. Men resultatet i Aalborg gør det bestemt ikke nemmere for os, sagde træner Peter Bredsdroff-Larsen.

Mens Aalborg kun én gang tidligere har spillet sig i en DM-finale, er det 17. gang siden 1987, at et Kolding-mandskab kæmper om DM-guld.

- Det er altid specielt at spille om det danske mesterskab, sagde Kolding-direktør Jens Boesen, der har været med hele vejen.

- Denne gang er det dog en smule ekstra spændende, efter vi nu også repræsenterer København. Alt i alt synes jeg, at fusionen med resterne af AG er gået fint. Selvfølgelig er der nogle ting, der skal evalueres på. Men med henblik på næste sæson tager vi kampen op med positive briller, sagde Jens Boesen, der ikke har hørt et ondt ord fra Kolding-fans om, at den anden og altafgørende DM-finale spilles i Brøndbyhallen.

- Det er meget anderledes, end det plejer at være. Vi spillede semifinalerne i Kolding, mens finalen foregår i Brøndby. Jeg synes, supporterne har taget godt imod beslutningen, siger Jens Boesen.

Selvom han efterhånden har været med i mange år, forventer Jens Boesen ikke at gå på pension foreløbig.

- Vi står mod Aalborg i den 30. finale på 27 år. Det synes jeg er flot. Jeg håber, at vi også – når jeg engang siger stop <saxo:ch value="226 128 147"/> er med til at præge dansk klubhåndbold, siger Jens Boesen.

Hos Aalborg var Morten Slundt, Håvard Tvedten og Mads Mensah Larsen mest scorende med hver seks mål, mens Cyril Viudes var bedst hos KIF Kolding København med fem fuldtræffere.