Nikolaj Jørgensen på vej tilbage hos FCK

- Jeg håber på at få et lille indhop på søndag mod Randers og måske et mere ugen efter. Derefter må vi lige se, hvor langt jeg er, siger han.

FC København har fået en af sæsonens dårligste sæsonstarter nogensinde, hvor mestrene befinder sig på en meget uvant sidsteplads uden et eneste point på kontoen efter de første to kampe.

Holdet har måtte undvære Nikolai Jørgensen, der sidder ude med en lyskeskade. Han var en af holdet helt store profiler i sidste sæson, og både fans og eksperter kalder på forstærkninger på midtbanen, så han kan blive en vigtig brik i at få vendt skuden.

Det har ikke været nemt for Nikolai Jørgensen at se de to nederlag fra tribunen, men der er ingen grund til panik, mener han.

- Det gør ondt at sidde udenfor og se holdet tabe, men jeg er sikker på, at vi nok skal vende det. Der er ingen panik, siger Nikolaj Jørgensen.

FCK har lidt nederlag i sæsonens første to kampe, hvor det først blev til et nederlag på 1-2 ude mod AaB og altså endnu et nederlag søndag aften mod FCM. Begge gange har træner Ariel Jacobs været utilfreds med, at holdet giver for lette mål væk, så den sygdom skal udryddes, lyder det fra anfører Lars Jacobsen .

- Vi har ikke set kampen mod FCM på DVD endnu, så den skal vi analysere, men skal vi koge det helt ned til overskrifter, så skal vi score nogle flere mål og holde op med at give lette mål væk. Vi gav et let mål væk mod AaB og igen i går mod FCM, og det gær det svært for os selv, siger han.

FC København har sæsonens første hjemmekamp på søndag, hvor de tager i mod Randers. ¿

 

 

 

 

Dagens Gossip