Nikolaj Lie Kaas: Sådan finder jeg mod

Det er ikke blevet til mange ledige stunder for skuespilleren Nikolaj Lie Kaas efter debuten i filmen "Drengene fra Sankt Petri" i 1991.

Siden da har han nemlig markeret sig som en af landets største skuespillere med roller i filmsucceser som "Blinkende lygter", "De grønne slagtere", "Brødre" og i rollen som den folkekære komiker Dirch Passer i filmen "Dirch".

Netop nu er Nikolaj Lie Kaas aktuel i filmatiseringen af Jussi Adler-Olsen-thrilleren "Fasandræberne".

Men selvom den 41-årige skuespiller for længst er blevet en erfaren mand i branchen, betyder tryghed meget, når han skal præstere godt.

- Jeg må indrømme, at jeg godt kan lide at være i trygge forhold. Det er der, modet ligger hos mig. Det er vigtigt for mig, at jeg kan mærke, at jeg kan sparre med andre mennesker. Jo bedre, jeg kender dem, jeg spiller sammen med, jo bedre kan jeg presses ud i ting, som jeg ikke ville turde for enhver pris, siger Nikolaj Lie Kaas.

Men det er ikke bare vigtigt for Nikolaj Lie Kaas selv at lykkes i scenerne. Hvis det skal blive rigtig godt, skal samarbejdet med de andre skuespillere fungere.

- Hvis man laver en god scene sammen, bliver det langt mere værd, end hvis man bare selv har spillet med musklerne. Når det lykkes, og man kommer op at ringe, er man lykkelig. Men det kan man kun med nogle mennesker, hvor man føler sig tryg, og man ved, at de har ens ryg, siger Nikolaj Lie Kaas.

Tryghed hos gode kolleger oplevede den 41-årige skuespiller for nylig, da han indspillede instruktør Susanne Biers nye film "En chance til", der har premiere til januar.

- Jeg snakkede med Nikolaj Coster-Waldau om det, efter vi lavede filmen "En chance til". Jeg tror ikke, at de scener, vi havde sammen, kunne være kørt så langt ud, hvis det ikke var fordi, vi kender hinanden så godt på forhånd, siger han.

"Fasandræberne" har premiere den 2. oktober.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip