Nissernes fjende: Nu jager han dem ud af andres hjem

Det skabte vild debat og landsdækkende opmærksomhed, da nissehaderen fra Løkken, Jon Knudsen, i fjor klyngede en nisse op foran den frikirke, hvor han selv er præst.

I dag står han ved sin holdning og bekæmper fortsat aktivt udbredelsen af nisser. Også dem, der ikke er lavet af papir og garn, skriver MetroXpress.

SE OGSÅ: Borgere rørt: Muslimer giver 55.000 i julehjælp

Jon Knudsen kører rundt og fordriver nisser fra private hjem. Ifølge ham er der mange steder, hvor der er brug for hjælp.

- Nisserne laver spektakler i huset og generer beboerne. Nogle steder er det ubehageligt, at der er andre væsener. De vil gerne have dem væk. Du kan kalde det for en rensning af et hus eller en nedmaning, siger han til MetroXpress.

Jon Knudsen forklarer, at hadet til de små væsener med den spidse hue skyldes, at han betragter nisser som afguder. Og da man, ifølge Kristendommens første bud, kun må have én gud, så skal nissernes masseudbredelse stoppes.

Selv er han klar over, at holdningen er kontroversiel, og at han bliver gjort grin med. Men han fortryder ikke, at han i fjor stod frem på tv.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg har det fint med det. Når man stikker hovedet frem med en kontroversiel holdning, så får man øretæver og nogle, der laver sjov. Men jeg synes, det var på et sobert plan, siger Jon Knudsen.

Ifølge ham er der flere præster, der deler hans holdning. Han efterlyser, at flere tør sige det højt.

SE DET BERØMTE TV-INDSLAG HERUNDER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip